Tuesday, June 22, 2010

English.. wasn't that bad

yeke..
aku ni bukan lah pandai sgt.. terutama english... even bahasa melayu pun tunggang langgang tapi dah keje mcm ni... bahasa utama mmg english... so nak xnak terpaksa... yang peliknye.. aku boleh berbahasa masa kat opis jer... tapi bile kat luar.. haram susah nak ckp.. pe hal la ek...

kalau kat rumah adik2 aku mintak ajar ke ape ke.. jam2 tu aku tak paham dan tak pandai langsung pasal english... mcm budak darjah satu...

tapi jgn la kene marah.. mesti english aku berterabur... yela.. tetibe je maki dalam bahasa english.. wak lu.. aku dalam hati da maki hamun gak

aku pelik gak dengan diri aku sendiri... nak berbahasa inggeris dengan kengkawan pun susah... maybe perasaan malu kot.. yela bukannye pandai sgt kan..
dengan ayah aku apatah lagi... mmg mcm haram... xkannye aku nak ckp english..
kenapa mcm tu ke?

mase blaja dulu pun mcm tongong gak english aku...
tapi yg paling penting aku xsuke english.. sampai bile2 pun.. dem u english...
wakaka...

3 comments:

em said...

hhahahhahaha~~~~~
no komen

iFFa said...

haha same2.. kalu kat opis kemain ckp omputih. tp ayat ak same je ulang2 kat user tu :p cm dah automatik da skrip dlm otak.. kalu kat luar mg berterabur abes

Lydia Amanda said...

samela... mmg english ni dipakai pada saat2 genting jer..