Thursday, September 10, 2009

bufday aku..

waaa.. hari ni genap la umur aku 23 tahun.. next year da nak jadi bini org.. wakaka
malam tadi mase aku dlm kete nak ke kafetaria noor kat tmn u.. tetibe hp motorola aku berbunyi..
aik sape plak nak hantar msg kat aku.. bukan ramai pun yg tau.. tersentap aku bile aku baca ape yg tertulis di skrin.. huhuhu.. kuatkan semangat saja waktu tu.. xpela.. dah naseb aku mcm tu.. kenapa perlu aku teringat kat dia.. sedangkan dia tak ingat pun kat aku..

malam tadi sambut bufday di luar makan burger bersama leha.. naseb leha ade.. kalau tak mau meleleh air mata..waaa.. thanx kat leha thanx kat member2.. my bestfriend zarisya, capeq, adik aku aja.. abg afiq, luq, pami and yang wish kat facebook, thanx sesgt..

thanx kat seseorang itu yang kononnye nak buat aku sakit ati.. tapi aku da takde da nak sakit ati ke ape skang ni.. tak bley nak stress sgt.. so tak jadi.. hahaha..

ape2 pun kalau ade rezeki aku nak makan chocolate indulgence.. waaa i really miss to eat that cake..

3 comments:

~roslinda~ said...

kak manda,,,
ep burfday
=]
if still igt..hee

GuguLea said...

HaPYy BirthdAY !!!
heheheheeh.

Lydia Amanda said...

roslinda: akak still ingat la.. thanx...

GuguLea: thanx yot..