Tuesday, March 9, 2010

PENIPUAN YANG MENIPUKAN

"Jujur saya katakan.. saya lebih cintakan awk dari gf saya"
TIPU....


saya sayangkan awk...
dAMN tipu jugaK!!

KalaU ade jodoh kita JUMPA lagi.. itupun kalau awk nak terima saya yg hina ni...
PENIPU besAR

AYAT SEBENAR

Jujur saya katakn.. saya lebih cintakan gf saya dari awk

saya xsygkan awk

kalau ade jodohpun... saya tak nak terima awk yg hina tu...


KENAPA dan Kenapa?
susah sgt nak ckp perkara sebenar??

ade emas ke dlm mulut ko tu?
mcm sampah ko buat aku...

sungguh aku tak sangka...
cempedak jadi nangka..
ape kebodoh sgt la aku ni
kenapa aku da tau tp masih mahu menegakkan benang yg basah
(Budget bley bubuh lilin kasi keras)

situasi aku skang ni
"i hate falling for someone when i know it will never work between us"

terasa diri ini...
mcm TIPAH terTIPU
takpe...jgn..salahkan sesiapa..
salahkan diri SENDIRI..
yg xtau menilai erti baik buruk dan rugi

arghhh..sudah menyanyi plak

the point is...
could i hold you for a lifetime
argghhh semua itu dongeng yg kau reka..
buat aku
LEMAS
disebalik penipuan KAU

skang ni kalau aku nak layan LAGU cry rihanna pun tak gune...
da lepas da pun..
nak kate it's not goodbye pun tak boleh
memang da say goodbye..
nak kate I wan't nobody..nobody but u pun xbley..
sebab kau kata I dont want you
mcm SIOT jer


arghhh... semuanya same
mentang2 perempuan kat dunia ni..
bak kate standard charted...
perempuan di GSSC 51%
dan kat dunia pun perempuan lagi ramai
almaklumlah... akhir zaman

sonang2 hati ekau je nak buang2 dan mainkan perasaan perempuan
mcm cilakak

seriously... dulu aku masih boleh berlembut..
menangis meratap
NOW!!
NO

Ko NAK ke XNAK ke KO punye pasal...
aku kalau aku nak mampus pun bukan ko amik port
mcm siot
ARghhhhh!!

dah2.. jgn mengarut byk2.. sebab blog ni pun boleh terbakar jap g
dahla aku dok sebelah seterika panas
ade plak aku campak kang
kuikuikui..


4 comments:

sharifah nur azwa said...

k.amanda..sabar eh..i know what u feel..sy pn lalui bnde yg same..

emam said...

sy pon...sabor ye kak manda

Lydia Amanda said...

itu hanya luahan semata2.. akak ok jer...

Anonymous said...

sabar separuh dari iman...ingat pesan pokcik...