Thursday, April 23, 2009

First Paper Project Management

hari ni paper project management.. huahuahua.. aku tido pagi tadi.. sebab ngantok yang teramat.. aku pun meminta pertolongan beberapa org utk kejutkan aku.. aku rase la aku ngantok sgt ni sebab makan murtabak meggie... kahkahkah.. memang sedap.. tu yang dok belasah makan byk2 sampai leh ngantok.. dipendekkan..aku pun tido.. then aku pun bangun sebab terdengar ringtone hp aku yang paling memekak skali.. yela.. bunyi die je bley aku terjaga... ring ring ring...ring arhhhh... kahkahkah.. hehehe ade somebody call kejutkan aku.. hehehe... thanx.. terus bangun aku.. semangat gile... aku capai tuala dan pergi mandi ler.. tapi aku ni still blur2 lagi.. udah la tak studi.. ngantok siot.. aku men redah je pg exam..

sebelum masuk bilik smc1 aku dok kat luar.. borak ngan funny.. aiyo.. lame gile tak jumpe.. ntah macam mane leh plak si funny kate ade 2 org dalam kelas kite da bertunang.. eh setahu aku sorang jela.. ngekek2 aku ketawa.. aduh.. bile plak ida bertunang.. hahaha.. (funny jgn mrh.. ida lum tunang aku da tanye die). pastu kebiasaannye mind set aku ni habis je aku jawab exam aku nak kuar.. ntah jampi ape la yang en sam pakai aku tak kuar pun walaupun aku da siap dalam mase 45 minit.. aku resah gelisah dok dalam tu.. aku pun mengambil jalan mudah untuk tido... tido jela aku sampai mase tamat.. hahaha.. dorang da pelik ngan aku sebab aku tak kuar awal..

aku rase ni la exam yang agak worse la untuk aku.. jwb dua tiga line je...untuk soalan yang markahnye 20 markah.. huhu hampeh.. tapi ade satu soalan je aku yakin betul.. A-O-N sebab lukis2.. kire skit2.. tak payah buat ayat pjg2..
Da habis exam aku makan kat meranti.. fuyoo da lame gile tak makan kat meranti..especially ngan classmate.. yela kalau dulu asyik makan kat luar.. lagipun kureng suke makan kat tempat yang ramai org.. pening.. thanx kat Luqman sebab belanja aku makan.. hehehe..

Selesai makan aku pun balik la ke kolej.. berjalan kaki seorang diri.. panas gile.. fuh peluh mengalir2.. tibe aku dengar bunyi motor dino.. eh kenapa dino tunggu kat simpang.. cam nak gadoh pun ade... rupenye tak.. die nak tanya aku.. pasal aku.. thanx ar dino prihatin gak ko kat aku.. da selesai bercerita aku pun balik bilik.. hmm penat.. msg2 jap pastu terus tido..

aku sgt bersyukur kerana kawan2 aku sgt2 membantu dan memberi sokongan moral kat aku.. aku takkan lupe la jasa korang.. aku da mule sedih sebab dah nak habis belajar la plak kan..
hmm kawan2 jgn lupekan aku...

4 comments:

wanneeza said...

Assalamu'alaikum sahabat!

wah sudah memblogging ye kamu..senang singgahlah ke laman hamba yer

JAW said...

amanda, u r the best.. hehe....

Lydia Amanda said...

wah.. what u mean the best jaw? kahkahkah...

JAW said...

u mmg the best in my heart..b strong..all the best in ur future...