Wednesday, April 22, 2009

Project Management

Project management ni salah satu subjek yg aku kurang suke.. aku tak suke bukannya ape.. yela.. kalau pg kelas bukannya en sam yang mengajar.. tapi prof arun kanda yang ajar.. adesh... bosan gile tgk video tu.. aku rase lebih baik aku dengar suara en sam dari tgk video arun. huhu.. Esok nak exam paper project management.. aku tak study abis lagi.. baru je start video arun aku dah menguap byk kali.. adeh.. hmm.. nak kata tak cukup tido dah byk tido.. nak kate makan byk.. tak jugak.. hari ni makan sekali jer.. aduh.. aku rase kalau tak tgk video arun ni maybe aku ok kot..

ape la aku nak jwb esok..mcm haram jer.. dah la hari ni aku rase lembik.. tak berdaya jer.. aduh aku mau vitamin aku... ubat aku... dimanakah die.. waaaa... huhu.. makin aku dengar arun kanda bercakap makin nak tertutup mata ni.. hmm hopefully i can get my vitamin back to become energetic.

thanx kat capeq, ida and peha yang mengambil berat kat aku.. yela belikan makanan.. aku rase kalau takde org pg beli.. aku pun tak makan.. belum ade kekuatan nak pg makan sendiri..

2 comments:

fariha said...

testing,,
testing..

wah,,aman!!!
akhernye,,
dpt gak ak mncoretkan sesuatu kat laman ko ni..

yess!
yay!
bjaye gak at last!

hahahahaha..(ketawa dgn pnuh kepuasan)

Lydia Amanda said...

hahaha... thanx.. thanx support aku.. kihkihkih