Wednesday, April 20, 2011

IdeA pls dtg.. @.@

idea needed..
ade2 jela ko ni amanda.. lepas satu2..

***
**
*

gambar di ambil dari enchek google
*
**
***

ekceli miss yana @ sepupu i nak tolong i promote bisnes i jual jajan kat tepi skolah..
opss.. salah.. bisnes fotografi sebenarnye.. (=.=)'' malu i
dan idea blum nak mari..
nak buat header blog aizackreatif ni..

aish2x.. fenin2x.. kene hujan daa..
selain dari nak buat header atau banner..
i jugak nak buat paper...
waaaa... xtau itu ini.. bodoh sombong plak tu
takut kene marah ngan prof..
xnk tanya...

** tula amanda.. asal ko leka sgt**
alaa....
camno ni... cuak da ni xsiap paper..




###saya sgt takut ngan prof###

7 comments:

lady dyana said...

hik3x..
prof tu macam raksasa ijau ke kak?? ahahaha.. nape akak takut sgt..
buat muke tembok je.. :P

mfaisal said...

tu la, td time dh dekat dgn prof lari jauh2 plak..hehe

Lydia Amanda said...

dyana: raksasa hijau.. erm.. xdela same.. tapi level seram hampir same.. akak xde muke tembok nK Buat...
ngee~~

pesa: ala.. tu namenye malu2 kucing.. meow2..

lady dyana said...

bahahaha... akak, sila block facebook PROF MAZLAN! hahaha.. dia menggunakan nama MAZLAN HASHIM.. ngeh3x..bukan nama raksasa hijau..

Lydia Amanda said...

erk.. die ade FB ke?? xpe.. akak xde fb die la.. ngee~~ akak sgt takot dgn die..

lady dyana said...

hahahah.. xyah takut ngn dia..
dia kan "ayah" akak.. hehehe

Lydia Amanda said...

huish.. mmg seram la.. sebab byk sgt akak xbuat.. almaklumlah.. mesti die dah menyampah ngan akak.. tu yg akak lagi seram..