Saturday, April 17, 2010

cup cake hangit!!

ni dia story da mory grandmother's story... ape daa...
gua hari ni mood baik tau..
walaupun.. sebenarnye.. gua sgt penat bekerja...
tapi sebab nak menggumbirakan hati adik2 gua...
gua bawak depa pi shopping...

shopping kat rawang jela ek..
dua rat..jugak la berbelanja baju kasut dan barangan nak buat cup cakes...

alkisahnye....

dah lama mama ajak buat cake..
tapi aku ni kan makhluk tuhan paling bz...
pagi kuar mencari sesuap nasi...
malam pulang ke sarang lapar lagi...

so selepas maghrib aku dan adik2 dan mama..
memulakan tugas utk buat kek...
aku xpernah buat kek..
so.. mama pun xingat sgt camna nak buat...
aku pun terpaksa menelefon rakan2 aku yg pandai bab2 buat kek..
thanx nad and lisa...
hehehe

sementara menunggu cup cakes tu masak..
aku dok lepak kat bilik mama..
sedap sgt bercerita terlebih 40 minit cakes tu masak
ape lagi!!

CUP CAKES HANGIT!!!


sebelum kejadian


selepas kejadian...

3 comments:

::IenaFazlyna:: said...

ooohh...hangitnye...masih sedap dimkan x???actually, cuppycake should be bake wthin 15-20 minit je, dear..xpe. nnti cube lg..chaiyok!

ayue said...

baru ingat nak rasa cup cake kak manda..hehe

Lydia Amanda said...

hehehe.. tula... main buat jer.. xpandai la plak kan... hehehe thanx for da tips.. baru tau rupenyer..

ayue.. bley rase... tunggu akak da pro.. mase tu akak bukak bisnes... hahaha...

hari ni nak masak lagi..