Wednesday, June 10, 2009

Di Suatu Masa Anda Pernah Popular

Ape rase bile pernah popular?
kahkahkah..
aku rase kelakar la plak bile teringatkan zaman2 kat PLKN..
memang glamour.. walaupun bukan artis.. tapi disebabkan jadi kumpulan pertama sertai PLKN tu yang jadi perhatian media.. bukan media cetak je tapi media elektronik juga..
semasa jadi glamour tu ade la jugak aku simpan beberapa yang bley dijadikan kenangan.. tapi yang kuar kat tv tu xsimpan la..

mase skolah pun pernah.. nasib gak join teater.. jadi glamour jap.. ade lagi CD teater tu.. pastu ASTRO ade gak siarkan teater tu.. malunyer.. tapi pengalaman yang best!!

mase kat universiti.. lain plak popularnye.. aku tak tau la popular ke tak..
maybe disebabkan aktif beraktiviti tu yang dikenali ramai.. tapi aku plak tak kenal org..
pg mane2 je mesti jumpe yang kite kenal.. bley kate takde tempat yang tak jumpe member la..
maybe sebab dorang pun takde tempat len nak gi
hahaha



ni la keratan dari majalah fokus SPM..
gambar aku and aidil..

4 comments:

Anonymous said...

popular seyh...
ery

Lydia Amanda said...

hahaha.. xpun..

fairuz said...

giler glamer tol masuk majalah...

Lydia Amanda said...

hahaha.. glamour ape nye..
cikgu aku mase sek ingat muke aku.. sebab da masok majalah.. hahaha