Saturday, August 1, 2009

hari ni xlarat

hari ni aku mengalami demam panas yang teruk sampai tak bley bangun.. dipapah nak pg klinik..
aku baru budget nak lawan sendiri demam tu.. dalam sebulan aku da 2 kali pg klinik satu kali pg hospital.. ya allah.. kesian gak kat parents aku.. aku tak dpt tolong dorang..

hari ni mak aku ade buat kenduri kesyukuran dan doa selamat skit.. aku sakit.. tak dpt tolong mama and adik2 aku memasak and kemas.. aku pun tak sempat nak jemput kawan2.. yela last minute punye decision..

aku tak harapkan ape2 pun cume aku nak diri aku sihat dan boleh menjalani kehidupan seperti biasa.. mase aku jumpe Dr.. die kate hope aku tak de ketumbuhan kat saraf or otak.. aku belum jumpe Dr pakar lagi.. so aku tak tau la ape sakit aku sebenarnye..

kalau ade ape2 terjadi kat aku.. aku nak minta maaf la kat korang sume.. manelah tau ni la balasan aku jahat sgt sebelum ni.. hehehe

p/s: gembirakan hati.. usah difikir sgt..

3 comments:

ieda said...

aman..sabo..g cek dlu.kgkdg xda pe2 pun bila dh jmpe pkar..

Lydia Amanda said...

haah.. takpe.. nak pg check dulu..
then hope takde pe..

wanneeza said...

JANGAN DIPIKIR DERITA AKAN BERPANJANGAN
KELAK AKAN MEMBAWA PUTUS ASA PADA TUHAN
INGATLAH BIASANYA KABUT TAK BERPANJANGAN
SETELAH KABUT BERLALU PASTI CERAH KEMBALI

ujian adalah tarbiyah dari Allah…..
apakah kita kan sama……… ataupun sebaliknya……
kesenangan yang datang selepas kesusahan..
semuanya adalah nikmat dari Tuhan….