Tuesday, May 19, 2009

career fair at PWTC

Pada hari ahad yang lepas.. aku dan member aku g la.. career fair di PWTC..
Masya'Allah ramai gile manusia kat situ.. ini menunjukkan.. ramai rakyat malaysia yang tidak lagi mempunyai pekerjaan... huahuahua..

tapi bagi org seperti aku.. pg kesitu mengharapkan sesuatu yang lebih baik.. tapi xde pun company yang berkaitan ngan remote sensing.. adesh.. kecewa.. aku tunggu je la panggilan dari mane2 syrkt yang aku da hantar resume..

penat jugak la round2 kat situ.. dah la bersesak.. naseb baik ade luqman tola nita and adik nita teman aku.. hahaha.. kat sane aku jumpe booni.. fizah and faiz..

stelah penat berjalan dalam career fair tu aku gla makan kat the mall.. apstu jalan2.. mak aih.. aku balik rumah penat gile..
dalam kete aku tetido2.. sian kat nad.. aku tido plak bukan nye nak teman die driving.. hahaha..
tu je kot.. tahniah la kat luq n tola.. sebab korang berdua da dapat keje..

2 comments:

~ PhotocopyHouse ~ said...

amand,
x nmpk pun gul teman ko..
nmpk bodyguard jer...
kekeke

ade name kite lah...
;))

:">:">:">

Lydia Amanda said...

member girl aku ngan kawannye.. and another one ngan adiknye.. so aku jalan la ngan dua jejaka..