Wednesday, May 20, 2009

Dimana nak cari Kerja?? Bersediakah??

bile dok rumah ni.. mcm2 yg bermain di kotak pikiran aku.. nak pk kn hal rumah.. adik2.. duit..
bley tension.. tapi tak lah tension mcm mase belaja.. hehehehe..

aku nak keje.. tapi mama tak bagi kerja sebarangan.. nak aku keje yang menjurus terus.. masalahnye.. dalam keadaan ekonomi sekarang.. kite tak boleh langsung memilih kerja..

ok dah seminggu dok mencari kerja kat tenet..paper.. dgn suggestions kawan2.. bley pening tau.. tapi apakan daya.. aku kene terus mencube.. wah payah jugak ye cari keje ni...

yang membuat kan aku bertambah bengang ni.. aish.. malas nak ckp.. huh.. simpan jela.. bile aku tgk iklan kat paper.. aku rase cam nak apply.. but takut.. takut kene tipu.. kan da byk kes.. so aku tak jadi la apply.. damn..

last2 mak aku kate macam ni..

mama: ko baru dok rumah seminggu da sibuk2 nak pg kerja.. buatla kerja amal dulu kat rumah.. dah lima tahun ko tak buat kerja amal

hahaha... matila aku..

aku tak bersedia lagi sebenarnye nak bekerja ni.. hahaha poyo je cari keje...

3 comments:

emam said...

kawen je la jom

eceh

fairuz said...

selamat mencari kerja...

Lydia Amanda said...

aha.. selamat2..
ehehe..