Tuesday, May 19, 2009

Hari Guru Di BRIOT

Bersempena dengan hari guru 16 mei.. briotlegend telah same2 menyambut hari guru di sekolah kesayangan aku Sekolah Menengah Teknik Selangor Sg. Buloh.. Ape yang menggembirakan aku ialah dapat berjumpe cikgu2 yang dah lame aku tak jumpe..

name2 cikgu aku kurang ingat.. tapi rupe die dan cara die ngajar dalam kelas aku sgt ingat...
tapi cikgu yang aku nak jumpe sgt takde.. cikgu hayati.. ape2 pun sambil berjumpe cikgu sambil tu dapat jumpe rakan2 se batch.. 2002/2003. Masih ramai lagi yang aku tak kenal dan tak ingat name.. sori naa.. kepala aku ni tak btol skit.. almaklumlah da makin tua..

yang aku tak bley bla aktiviti yang dijalankan..
salah satunye explorace.. mencabar beb.. tapi cikgu2 plak yang manje.. dok mintak2 kite bagi klu.. adeh camtu baik kite bagi je sume jawapan..

ade part yang paling best.. iaitu.. makan bawang dan halia.. hahaha.. ade cikgu yang nak termuntah..pastu minum air hijau.. tapi air masak jer.. cume letak pewarna.. ape2 pun memang best.. bagus la.. aktiviti ni..

tapi sayangnye aku terpaksa balik awal disebabkan ade urusan lain..kepada rakan2 briotlegend thanx sebab menganjurkan aktiviti ni.. then sorila sebab aku tak berapa nak kenal korang sume especially guys.. sebab waktu skool aku tak bercampur.. hahaha..

p/s: hope dpt jumpe budak briot especially him..

5 comments:

~ PhotocopyHouse ~ said...

sambutan hari guru nih,

mmg best sgt2...

paling best sbb jumpe member2 briot len...

ape yg penting?
kerjasama

hik hik hik

Lydia Amanda said...

hahaha.. sgt best..
kerjasama is the key to success..

huda said...

weh
apesal aku tak tahu menahu
dush~!
aku dah lame tak bukak forum
aiyak
miss an event!!

Lydia Amanda said...

la.. ko tak tau ke? hmm.. aku tau sebab bukak forum
takpe nanti ko g la event yang len..

huda said...

huhu
sad~
aku tanye adik aku, die kate haah, ade
dush dush~!
aku nak bukak forum tuh balik pening dah
sebab banyak yang aku tinggal
haiz~